Taller il·lustració científica Fauna del Mediterrani Aprèn a representar les principals estructures anatòmiques externes dels peixos.

20,00

Nivell: Iniciació.
Sesions online: 10 i 13 octubre 10:00 – 11:00h sessions online. La videoconferència es podrà veure en el campus virtual desprès del directe.
Sesions presencials. 15 i 16 octubre 2022. 10:00h – 17:00h. Passeig Marítim, 72, 08870 Sitges, Barcelona.
Places. 16

– – – – – – –

Nivel: Iniciación.
Sesiones online: 10 y 13 d’octubre 10:00 – 11:00h sessions online. La videoconferencia se podrá ver en el campus virtual después del directo.
Sesiones presenciales. . 15 y 16 de octubre. 10:00 – 17:00. Passeig Marítim, 72, 08870 Sitges, Barcelona.
Plazas. 16

9 disponibles

Categoría:

Programa

11/10/2022
Sessió 1 (online):
Conceptes previs a la realització d’una il·lustració
Presentació de la metodologia de treball, objectius del taller i projecte final.
Breu introducció a la il·lustració científica.
Projecte.

15/10/2022
Sessió 2 (Presencial):
Creació d’un arquetip a partir del material que has recopilat (esbossos, fotos, etc.)
Projecte

16/10/2022
Sessió 3 (Presencial):
Textura i color en aquarel·la.
Projecte

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

11/10/2022
Sesión 1 (online):
Conceptos previos a la realización de una ilustración
Presentación de la metodología de trabajo, objetivos del taller y proyecto final.
Breve introducción a la ilustración científica.
Proyecto.

15/10/2022
Sesión 2 (Presencial):
Creación de un arquetipo a partir del material que has recopilado (bocetos, fotos, etc.)
Proyecto

16/10/2022
Sesión 3 (Presencial):
Textura y color en acuarela.
Proyecto

Equip docent - Equipo docente

Clara Cerviño. Biòloga, il·lustradora científica i docent del curs en línia Il·lustra ocells. Després de llicenciar-se en Biologia per la universitat de Santiago de Compostel·la i cursar dos màsters en la Universitat de Barcelona, va arribar a Portugal. Allí va tenir l’oportunitat de realitzar el Curs de Formació en Il·lustració Científica de la Universitat de *Aveiro i combinar així les seves dues grans passions, la biologia i el dibuix. Des de llavors es dedica professionalment a la Il·lustració científica. És membre del comitè assessor de *Illustraciencia.


Miquel Baidal. Fundador del projecte Illustraciencia. Es va formar a l’escola d’art i disseny Massana de Barcelona. Ha desenvolupat projectes de divulgació científica i va crear Illustraciencia en 2009 amb l’objectiu de divulgar el treball dels il·lustradors científics. Compta amb la col·laboració del Museu Nacional de Ciències Naturals, l´Associació Catalana de Comunicació Científica i el Consell Superior de Recerques Científiques. En 2019 va crear l’Acadèmia Illustraciencia per a oferir cursos a distància en il·lustració científica seguint un model d’aprenentatge basat en la formació tutoritzada, la col·laboració entre l’alumnat i el treball per projectes.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Clara Cerviño. Bióloga, ilustradora científica y docente del curso online Ilustra aves. Tras licenciarse en Biología por la universidad de Santiago de Compostela y cursar dos másters en la Universidad de Barcelona, llegó a Portugal. Allí tuvo la oportunidad de realizar el Curso de Formación en Ilustración Científica de la Universidad de Aveiro y combinar así sus dos grandes pasiones, la biología y el dibujo. Desde entonces se dedica profesionalmente a la Ilustración científica. Es miembro del comité asesor de Illustraciencia.


Miquel Baidal. Fundador del proyecto Illustraciencia. Se formó en la escuela de arte y diseño Massana de Barcelona. Ha desarrollado proyectos de divulgación científica y creó Illustraciencia en 2009 con el objetivo de divulgar el trabajo de los ilustradores científicos. Cuenta con la colaboración del Museo Nacional de Ciencias Naturales, la Associació Catalana de Comunicació Científica y el Consejo Superior de Investigaciones Científicas. En 2019 creó la Academia Illustraciencia para ofrecer cursos a distancia en ilustración científica siguiendo un modelo de aprendizaje basado en la formación tutorizada, la colaboración entre el alumnado y el trabajo por proyectos.

Materials - Materiales

Tots els materials estan inclosos en la matrícula.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Todos los materiales están incluidos en la matrícula.

SUBIR